Levendula Galéria

A Levendula Galéria 2008-ban nyílt, önálló kezdeményezésként a kortárs képző- és iparművészet alkotásainak bemutatására, forgalmazására Gödöllőn. A közben eltelt időszakban számos rendezvény zajlott a galéria rendezésében, közreműködésében, szép számmal bukkantak fel régi- és kötődtek meg új barátságok, innen-onnan a nagyvilágból....ezért itt most mindannyian teret kapnak. www.levendulagaleria.hu

Friss topikok

  • levendulagaleria: @Yves Laurent: Szeretettel várjuk:-) (2010.12.13. 22:10) Sajdik
  • Isamami: Nagyon jók a kerámiák, remélem másoknak is tetszeni fog. (2010.10.26. 17:31) Új kerámiák
  • levendulagaleria: Arthur kicsit komolytalan lett a képen, majd csinálunk róla másikat:-) Jöttök a megnyitóra? (2010.09.26. 14:49) Simon Edina
  • Kenderkóc: Nnnnnna, csak így tovább! Így kell ezt csinálni, tecccik.... (2010.09.24. 21:06) Versek- ajándékba
  • levendulagaleria: Köszönöm az első üzenetet! (2010.09.14. 18:56) a kiállítás utáni nap

Linkblog

Ősznyitó-nyárzáró kiállítás

2011.08.12. 09:00 levendulagaleria

Az őszi kiállítási időszakot egy különleges megnyitóval kezdjük.

A Levendula Galériában igényes és míves alkotások láthatóak nagyszerű művészektől, de emellett figyelemmel kísérjük és szurkolunk a következő generációnak is. Ezért szerveztünk egy 10-18 éves ifjoncokból álló nyárzáró kiállítást, melyen Bandúr Bálint, Bandúr Dániel, Bandúr Tamás, Fazakas Bálint, Juhász Veronika, Kővágó Péter, Szabó Enikő, Szekeres Adrienn, Szekeres Edina, Szekeres Péter, Ujj Boglárka, Ujj Réka festményei és rajzai szerepelnek. Kurátor: Fazakas-Koszta Tibor alkotó-, festőművész, akit már ismer a látogatóközönség. 

Augusztus 27-én, szombaton 17 órakor Galambos Ádám gondolataival, a szokásos remek hangulattal, finom házi süteményekkel, zamatos borokkal, Csúr Gábor, Szabó Mátyás, Derecskei András triójával várom a látogatókat.

Az alkotásokat a Tokaji Képkeret Kft. keretei öltöztetik fel.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://levendulagaleria.blog.hu/api/trackback/id/tr913147728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása